Advertisement

Talibani Afganistan : Comandantul NATO din Europa: Rusia trimite talibani în ... : Peki bu hızlı ilerleyiş nasıl mümkün oldu?

Talibani Afganistan : Comandantul NATO din Europa: Rusia trimite talibani în ... : Peki bu hızlı ilerleyiş nasıl mümkün oldu?. Kabil'deki yöneticiler bölgeyi terk ederken abd'li askerler de kaçmaya başladı. Taliban yetkilisi kabil'den çıkmak isteyenlere güvenli çıkış hakkı verileceğini açıklarken, taliban sözcüsü mücahid, başkent kabil'in merkezinin güç. Afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın her yönden başkent kabil'e girmeye başladığını açıkladı. Peki bu hızlı ilerleyiş nasıl mümkün oldu? Bu videoda hiçbir taliban militanı konuşmuyor.

Taliban, afganistan'ın başkentin kabil'de bulunan cumhurbaşkanlığı sarayı'nın kontrolünü ele geçirdiğini açıkladı. Taliban, afganistan'da 26 şehir merkezini de ele geçirmişti. Maps of afghanistan show who controls districts in fighting between the government and taliban forces. Afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkente girmesinin ardından, yönetimin devri için müzakerelere başlanacağını duyurdu. Afganistan'da taliban örgütünün hızla ilerleyişi ve sonrası başkent kabil'in kenar mahallerinde kontrolü eline geçirmesinin ardından hükümet yetkilileri yönetimin devri için müzakerelere başlayacağını açıkladı.

discuții talibani Rusia Afganistan - Stiri - spotmedia.ro
discuții talibani Rusia Afganistan - Stiri - spotmedia.ro from spotmedia.ro
Bu videoda hiçbir taliban militanı konuşmuyor. Afganistan'da taliban'ın ilerleyişi, deneyimli uzmanları bile şaşırtan bir hızda gerçekleşti. Taliban militanlarının afganistan cumhurbaşkanlığı sarayı'na girip kontrolü ele aldığı aktarıldı. Taliban, afganistan'ın başkenti kabil'de cumhurbaşkanlığı sarayı'na girdi. Taliban geçiş hükümeti teklifini reddetti. Afganistan'ı işgal ederek yönetimine silah zoruyla el koyan taliban militanları, ele geçirdikleri başkent kabil'den, ülkenin adının 'afganistan i̇slam emirliği' olacağını açıkladı. Taliban'ın başlayan saldırılarının büyük bir kısmının kunduz merkez ve. Taliban'ın afganistan'ın başkentine girmesinin ardından abd'den ilk açıklama.

Afganistan'da taliban'ın ilerleyişi, deneyimli uzmanları bile şaşırtan bir hızda gerçekleşti.

Taliban'ın afganistan'ın büyük bölümü ile birlikte cumhurbaşkanlığı sarayı'nı da ele geçirmesinin ardından yönetim resmen el değiştiriyor. Afganistan'da taliban'ın bu bahar başlattığı 'ömeri' operasyonunda birçok bölge örgütün elinde afganistan'da son durum: Afganistan'da taliban'ın ilerleyişi, deneyimli uzmanları bile şaşırtan bir hızda gerçekleşti. Bölgesel merkezler domino taşları gibi bir bir ele geçirildi. Taliban, afganistan'ın başkenti kabil'de cumhurbaşkanlığı sarayı'na girdi. Bir taliban yetkilisinin açıklamasına göre; 3.3.1 afghanistan during taliban rule. Ülkenin ismi afganistan i̇slam cumhuriyeti yerine afganistan i̇slam emirliği olarak değiştirilecek. Bu videoda hiçbir taliban militanı konuşmuyor. Afganistan'ı işgal ederek yönetimine silah zoruyla el koyan taliban militanları, ele geçirdikleri başkent kabil'den, ülkenin adının 'afganistan i̇slam emirliği' olacağını açıkladı. Ardından çoğu kuzey ve güneyde olmak üzere 25 vilayet merkezinde afgan güvenlik güçleri. Afganistan'da taliban'ın ilerleyişi, deneyimli uzmanları bile şaşırtan bir hızda gerçekleşti. Afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın her yönden başkent kabil'e girmeye başladığını açıkladı.

Maps of afghanistan show who controls districts in fighting between the government and taliban forces. Afganistan'da taliban'ın ilerleyişi, deneyimli uzmanları bile şaşırtan bir hızda gerçekleşti. Afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkent kabil'e girmeye başladığını duyurdu. Taliban'ın afganistan'ın büyük bölümü ile birlikte cumhurbaşkanlığı sarayı'nı da ele geçirmesinin ardından yönetim resmen el değiştiriyor. Taliban militanlarının afganistan cumhurbaşkanlığı sarayı'na girip kontrolü ele aldığı aktarıldı.

Afganistan: Talibani nastavljaju ofanzivu protiv vlade u ...
Afganistan: Talibani nastavljaju ofanzivu protiv vlade u ... from i1.wp.com
3.3.1 afghanistan during taliban rule. Maps of afghanistan show who controls districts in fighting between the government and taliban forces. Afganistan, tarih boyunca acılarla yoğrulan bir coğrafyanın mahzun insanlarına ev sahipliği yapan 1996'da kurulan i̇slami afganistan emirliği altında 2001 yılına kadar afganistanı yöneten taliban. Bölgesel merkezler domino taşları gibi bir bir ele geçirildi. Taliban, afganistan'da 26 şehir merkezini de ele geçirmişti. Afganistan'da taliban'ın ilerleyişi, deneyimli uzmanları bile şaşırtan bir hızda gerçekleşti. Afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkent kabil'e girmeye başladığını duyurdu. Peki bu hızlı ilerleyiş nasıl mümkün oldu?

Taliban, afganistan'ın başkenti kabil'de cumhurbaşkanlığı sarayı'na girdi.

Taliban'ın başlayan saldırılarının büyük bir kısmının kunduz merkez ve. Afganistan'ı işgal ederek yönetimine silah zoruyla el koyan taliban militanları, ele geçirdikleri başkent kabil'den, ülkenin adının 'afganistan i̇slam emirliği' olacağını açıkladı. Taliban, afganistan'ın başkentin kabil'de bulunan cumhurbaşkanlığı sarayı'nın kontrolünü ele geçirdiğini açıkladı. Taliban'ın afganistan'ın başkentine girmesinin ardından abd'den ilk açıklama. Kabil'deki yöneticiler bölgeyi terk ederken abd'li askerler de kaçmaya başladı. Afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın her yönden başkent kabil'e girmeye başladığını açıkladı. Ülkenin ismi afganistan i̇slam cumhuriyeti yerine afganistan i̇slam emirliği olarak değiştirilecek. Afganistan, tarih boyunca acılarla yoğrulan bir coğrafyanın mahzun insanlarına ev sahipliği yapan 1996'da kurulan i̇slami afganistan emirliği altında 2001 yılına kadar afganistanı yöneten taliban. Taliban, afganistan'ın başkenti kabil'de cumhurbaşkanlığı sarayı'na girdi. Abd dışişleri bakanı antony blinken, taliban'ın başkent kabil'e ulaşmasının ardından. Bölgesel merkezler domino taşları gibi bir bir ele geçirildi. Birleşmiş milletler güvenlik konseyi (bmgk), taliban'ın afganistan'da yönetimi ele. Bu videoda hiçbir taliban militanı konuşmuyor.

Taliban, afganistan'ın başkentin kabil'de bulunan cumhurbaşkanlığı sarayı'nın kontrolünü ele geçirdiğini açıkladı. Taliban militanlarının afganistan cumhurbaşkanlığı sarayı'na girip kontrolü ele aldığı aktarıldı. Troops have withdrawn in 2021, the group has. Abd dışişleri bakanı antony blinken, taliban'ın başkent kabil'e ulaşmasının ardından. Afganistan'ı işgal ederek yönetimine silah zoruyla el koyan taliban militanları, ele geçirdikleri başkent kabil'den, ülkenin adının 'afganistan i̇slam emirliği' olacağını açıkladı.

Afganistan: Talibani ulaze u Kunduz i jačaju napade u ...
Afganistan: Talibani ulaze u Kunduz i jačaju napade u ... from www.logicno.com
Taliban, afganistan'ın başkenti kabil'de cumhurbaşkanlığı sarayı'na girdi. Taliban ise kabil'in merkezini güç kullanarak ele geçirmeyeceğini bildirdi. Maps of afghanistan show who controls districts in fighting between the government and taliban forces. Ülkenin ismi afganistan i̇slam cumhuriyeti yerine afganistan i̇slam emirliği olarak değiştirilecek. Taliban'ın afganistan'ın başkentine girmesinin ardından abd'den ilk açıklama. Birleşmiş milletler güvenlik konseyi (bmgk), taliban'ın afganistan'da yönetimi ele. Troops have withdrawn in 2021, the group has. 3.3.1 afghanistan during taliban rule.

Bir taliban yetkilisinin açıklamasına göre;

Kabil'deki yöneticiler bölgeyi terk ederken abd'li askerler de kaçmaya başladı. Peki bu hızlı ilerleyiş nasıl mümkün oldu? Abd dışişleri bakanı antony blinken, taliban'ın başkent kabil'e ulaşmasının ardından. Taliban militanlarının afganistan cumhurbaşkanlığı sarayı'na girip kontrolü ele aldığı aktarıldı. 3.3.1 afghanistan during taliban rule. Taliban geçiş hükümeti teklifini reddetti. Taliban yetkilisi kabil'den çıkmak isteyenlere güvenli çıkış hakkı verileceğini açıklarken, taliban sözcüsü mücahid, başkent kabil'in merkezinin güç. Taliban, afganistan'ın başkentin kabil'de bulunan cumhurbaşkanlığı sarayı'nın kontrolünü ele geçirdiğini açıkladı. Taliban, afganistan'ın başkenti kabil'e girdi. Bölgesel merkezler domino taşları gibi bir bir ele geçirildi. Afganistan'da taliban'ın bu bahar başlattığı 'ömeri' operasyonunda birçok bölge örgütün elinde afganistan'da son durum: Bir taliban yetkilisinin açıklamasına göre; Taliban ise kabil'in merkezini güç kullanarak ele geçirmeyeceğini bildirdi.

Posting Komentar

0 Komentar